Steg 1

Produkter – Det finns alltid ett alternativ.

Vi producerar kläder med allt från basic-modeller till specialdesign. Våra produkter håller hög kvalitet och vi är flexibla då vi kontrollerar produktionen från skiss till färdig produkt. Vi levererar till mindre företag, klubbar och kända varumärken. Med smarta inköp i mindre volymer så håller ni ert varumärke levande och kan förnya eller repetera era produkter löpande.

pil2

Steg 2

Design – Unik design skapar cred.

Har du en egen idé?  – Kontakta oss så hjälper vi till att förverkliga den!

Idétorka? – Våran designavdelning sitter på många ideér hur du kan förädla din produkt/varumärke!

Vi kan våra produkter och vet vad som fungerar. Ta fram en unik produkt så slipper du vara en i mängden! Vi diskuterar ideér tillsammans med er om vilka produkter, material, färger, applikationer och övriga detaljer som är intressant. När vi har en idé så startar den kreativa processen och vi tar fram ett skissförslag till dig som kund.

pil2

Steg 3

Produktion – Certifierad produktion = Giftfritt

Du kan känna dig trygg med våra produkter som tillverkas i Portugal under certifierade former (OEKO-TEX 100). Vi har en väl utvecklad produktionslinje där vi ser till att produkterna håller en hög kvalitet. Vi försöker hela tiden ligga i framkant med nya material och applikationstekniker för att erbjuda unika produkter. Produktionstiden ligger mellan 4-8 veckor efter godkänt korrektur och fraktas sedan med lastbil till dig som kund.